HERBALİFE ÜRÜNLERİ İLAÇ MI-05314079994


HERBALİFE ÜRÜNLERİ İLAÇ MI

 

Herbalife ürünleri ilaç mıdır değil midir?.Görmüş olduğunuz tablet kutuları olabilir, herbalife çay kutuları olabilir, omega 3 balık yağı kutusu sanki eczanede satılan ilaçlar gibi olabilir.

 

İlk defa gören insanlar için böyle farklı bir duygu yaratabilir.Herbalife ürünleri ilaç değildir.Normal beslenme düzeni içerisinde bir öğünde almamız gereken gıdayı sağlar.Temel 22 vitamin mineral,protein, karbonhidrat,liflerden oluşan bir yemeğimiz var.

 

Bu yemeğin adı Herbalife formül 1 shake.Peki Herbalife ürünleri nerede üretiliyor?.Herbalife ürünleri bir ilaç fabrikasında üretilmiyor.Bakın tırnak içerisinde söylüyorum “Herbalifle Nutrition” diyoruz. 



Herbalife; herbal doğal yaşam, nutrition ise beslenme.Herbalife beslenmesi.Bir beslenme firması ile çalışıyoruz.Bu firma ilaç üretmiyor.Bu noktada rahat olabilirsiniz.



Herbalife hiç kullanmamış merak eden insanlardan olabilirsiniz.Herbalife kişiye özel beslenme programlarının oluşturulmasını kolaylaştırıyor.Hayatınıza değer katabilecek çok farklı ürünler üreten bir beslenme firmasıdır. 


Bizi takip edebilirsiniz

 

 https://api.whatsapp.com/send?phone=905314079994&=Merhabalar

 

https://www.facebook.com/hayati.demir.1000/

 

 

https://www.instagram.com/liderbeslenme/

 

 

https://www.youtube.com/channel/UCwU8e26T-WIwHJYcmqWQ_iQ/videos




Yorum Gönder

0 Yorumlar